Onze visie en missie

Visie

Er zal altijd een markt zijn voor puur ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten, waarbij oprechte kwaliteit het uitgangspunt is, die voldoen aan de lekkerste authentieke smaak en waarbij de klant het onderscheid van onze producten echt waardeert.

Missie

Wij hebben de ambitie om de consument vol verwondering te overtuigen dat alles begint met smaak en zuivere kwaliteit. Dit doen we met betrouwbare, authentieke en smakelijke kwaliteitsproducten die écht onderscheidend zijn. De waardering voor die modern ambachtelijk geproduceerde kwaliteit zorgt voor continuïteit en onderscheid.

Aspergerollade Nico Sluis vleeswaren
Rookkast Nico Sluis vleeswaren
Vleeswarentapas Nico Sluis vleeswaren

Klaar voor de nabije toekomst

Nico Sluis Vleeswaren B.V. is een jonge, dynamische en ultramoderne onderneming en heeft échte kwaliteit (in de ruimste zin van het woord) hoog in het vaandel staan. De vaste overtuiging “Kwaliteit overheerst altijd!” wordt hier elke dag nageleefd.

Ons familie-bedrijf wordt steeds meer gevonden, omdat we laten zien dat onze onderscheidende en duurzame kwaliteitsproducten – waarbij (lokale) herkomst en authenticiteit belangrijke uitgangspunten zijn – steeds meer toegevoegde waarde binnen hun vleeswaren assortiment brengen.

Ook in de nabije toekomst zal deze overtuiging blijven bestaan! Wij zijn ervan overtuigd dat de hedendaagse consument nog steeds echt lekker, maar ook heel verantwoord wil eten. Binnen deze filosofie passen de vleeswaren van Nico Sluis Vleeswaren B.V. als geen ander. Daar investeren we continu in, in zowel personeel, opleidingen, productiemethodes als productiemiddelen.

Gewoon écht lekkere vleeswaren! Als het kwaliteit mag zijn!