Ons assortiment

Gewoon lekkere eerlijke vleeswaren waarbij je nog echt vlees proeft.

Ons assortiment bestaat uit gekookte, gebakken of gebraden vleeswaren van hele spierdelen, welke op moderne ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Het assortiment van Nico Sluis Vleeswaren voldoet hiermee volledig aan de wens van de consument van vandaag. Deze consument zoekt namelijk vleeswaren welke voldoen aan de volgende criteria:

Authentiek en herkenbaar.

Eerlijk en verantwoord.

Toegankelijk en gemakkelijk.

Lekker en smaakvol.

Betaalbaar.

Spek Nico Sluis vleeswaren

Keuze van grondstoffen en hulpstoffen is hierin erg belangrijk. Het vlees moet voldoen aan onze hoge eisen. Nico Sluis Vleeswaren heeft vaste, betrouwbare toeleveranciers welke volgens onze norm kunnen leveren. Deze norm is vastgelegd in ons inkoopspecificatieboek en bevat onder andere eisen omtrent; ph, snit, versheid en gewicht.

De gebruikte productiemethodes en kruiden en hulpstoffen zijn bedoeld voor smaak en kwaliteit. Rendement en of verlengen van houdbaarheid is daarbij ondergeschikt. Wij roken bijvoorbeeld nog echt met origineel beukenhout en werken wij nooit met vloeibare rookaroma’s.

Vaste werkinstructies, procedures en recepturen maar bovenal de vakkennis van onze medewerkers en de aandacht voor het vak en het product, zorgen voor een constant product dat we op topniveau kunnen leveren.

Heeft u interesse gekregen, maar heeft u speciale wensen of wilt u aanpassingen? Neem dan gewoon contact met ons op. Geen vraag is ons eigenlijk te gek.

Brugse beenham Nico Sluis Vleeswaren

Wij maken topproducten in de volgende groepen