Wie zijn wij

We zijn een gerenommeerd Hollands familiebedrijf in het midden van het land.

We maken de lekkerste soorten gekookte, gebraden en gebakken hammen, fricandeaus, rosbief, rollades en diverse specialiteiten van hele spierdelen van zowel varkens-, rund- en lamsvlees.

Het unieke aan de producten van Nico Sluis is de uitmuntende kwaliteit, de authentieke smaak en de hoge mate van ambachtelijke werkwijze welke op een moderne manier en vanzelfsprekend volgens de laatste waren wettelijke eisen, vertaald worden. Dit gebeurd in een moderne BRC level A gecertificeerde productiefaciliteit. Echte ambacht op moderne wijze en met het hart van de slager.

Nico Sluis, eigenaar en oprichter van deze moderne onderneming in Maarssen, startte in 1995 met het produceren van vleeswaren voor groothandelaren en ambachtelijke slagers in Nederland met één overtuiging “kwaliteit wint altijd!” “Wij hebben de ambitie om met de smaak en pure kwaliteit van onze duurzame (lokale) producten, klanten ook te overtuigen dat alles begint met smaak en kwaliteit. De beste kwaliteit én de lekkerste authentieke smaak zijn het uitgangspunt zijn van elk proces. De rest is daaraan ondergeschikt. Deze overtuiging zit in ons DNA! Lekkere vleeswaren zoals echte vleeswaren bedoelt zijn.”

Vervullen van de wens van de klant staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Onze producten onderscheiden zich door bewezen kwaliteit!!

Met smaak zoals de slager het echt bedoeld heeft

Vrij van kunstmatige toevoegingen waardoor een mooie vleessmaak en structuur ontstaat

Het roken gebeurd authentiek en met 100% beukenhout

Het product krijgt de rust en tijd die het nodig heeft om smaak en kruiden optimaal te laten rijpen

Voor zowel ambacht als industriële vormen

Zowel heel als gesneden in de meest voorkomende vormen

We gebruiken het lekkerste water van Nederland*

*=  volgens onderzoek KRNWTR+ Water Awards

Nico Sluis
Slicing machine

Nico Sluis Vleeswaren B.V. beschikt tevens over een ultramoderne vleeswaren slice-afdeling die aan de hoogste eisen voldoet, waar naast de eigen producten ook de mooiste andere vleeswaren gesneden kunnen worden, op elke gewenste wijze en onder de meest ideale omstandigheden.

Nico Sluis Vleeswaren B.V. maakt echt lekkere vleeswaren waarbij je geniet van optimale smaak en je gegarandeerd bent van een duurzaam en verantwoord product waar aandacht is besteed aan het welzijn van het dier, de mens en de omgeving. Een zeer goede keuze dus voor jezelf en je omgeving.

Alle producten die bij Nico Sluis geproduceerd en verkocht worden zijn een ware smaaksensatie.

Tot onze klantenkring behoren supermarkt-organisaties, productiebedrijven en groothandels, waarbij die laatste weer leveren aan slagerijen, Horeca en grootverbruikers. Wij leveren hen producten onder het Nico Sluis merk of een Private Label.