We maken de lekkerste soorten gekookte, gebraden en gebakken hammen, fricandeaus, rosbief, rollades en diverse specialiteiten van hele spierdelen van zowel varkens-, rund- en lamsvlees.
Het unieke aan de producten van Nico Sluis is de uitmuntende kwaliteit, de authentieke smaak en de hoge mate van ambachtelijke werkwijze welke op een moderne manier en vanzelfsprekend volgens de laatste waren wettelijke eisen, vertaald worden. Dit gebeurd in een moderne BRC level A gecertificeerde productiefaciliteit. Echte ambacht op moderne wijze en met het hart van de slager.
Nico Sluis, eigenaar en oprichter van deze moderne onderneming in Maarssen, startte in 1995 met het produceren van vleeswaren voor groothandelaren en ambachtelijke slagers in Nederland met één overtuiging “kwaliteit wint altijd!” “Wij hebben de ambitie om met de smaak en pure kwaliteit van onze duurzame (lokale) producten, klanten ook te overtuigen dat alles begint met smaak en kwaliteit. De beste kwaliteit én de lekkerste authentieke smaak zijn het uitgangspunt zijn van elk proces. De rest is daaraan ondergeschikt. Deze overtuiging zit in ons DNA! Lekkere vleeswaren zoals echte vleeswaren bedoelt zijn.”
Vervullen van de wens van de klant staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Onze producten onderscheiden zich door bewezen kwaliteit!!